Над 150 хил. желаещи чакаха с часове на виртуална опашка “Ще ме прощавате, ама по-лесно

...
Над 150 хил. желаещи чакаха с часове на виртуална опашка “Ще ме прощавате, ама по-лесно
Коментари Харесай

По-лесно е среща с папата, отколкото билет за Ед Шийрън

Над 150 хил. желаещи чакаха с часове на виртуална опашка
“Ще ме простите, но по-лесно е да си уредя среща с папата, от това да си купя билети за Ед Шийрън... ”; “След закупуването на билети за концерта на Ед Шийрън се усещам като че ли прекосих през най-тежкото тестване на живота ”; “Хмм, какви са тези Радини безредици за билети за Ед Шийрън... да беше Слави Трифонов, да се тормози човек, че може да свършат ”.

Такива мнения се появиха в обществените мрежи, откакто през вчерашния ден бяха пуснати в продажба билетите за концерта на известния английски реализатор Ед Шийрън. Звездата идва за първи път у нас на 31 август следващата година и ще пее на стадион “Васил Левски ”. Той включи България в турнето си “+ - =? x ” Mathematics 2024, което ще стартира от Азия и ще продължи в Европа.

Билетите за концерта му у нас на цени от 120 до 300 лева влязоха в продажба в 10 ч през вчерашния ден и единствено за часове “онлайн ” опашката за тях набъбна до над 150 хиляди души. Подобно нещо, което е всекидневно за огромните концерти по света, се случва за първи път у нас. Навалицата предизвика всеобщо неодобрение в обществените мрежи, защото системата постоянно блокираше.

Певецът Тодор Георгиев - Toshey, пък разяснява във фейсбук, че тъкмо за 45 сек си е купил билети за концерта на Шийрън, обаче за Румъния, където звездата ще пее в Букурещ на 24 август следващата година. “Щеше да е хубаво да можем да гледаме подобен актьор в България, само че който се дореди за тук - честито и прелестно превозване ”, написа Toshey във фейсбук.

“Имайте поради, че в случай че презаредите страницата или загубите достъп, ще бъдете сложени на последно място в опашката ”, предизвестява се в платформата, от която се купуват билетите.

Само през тази година Ед Шийрън издаде два албума, които доближиха до №1 в целия свят. А специфичен посетител на идното му турне ще е артистът Calum Scott.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР